Over ons

Zendi Medispa is geen traditioneel schoonheidssalon, hoewel wij ook schoonheidsbehandelingen aanbieden als ondersteuning van onze anti aging therapieën. Wij bieden een totaalconcept waarbij niet enkel schoonheid een belangrijke rol speelt, maar ook uw gezondheid.

Zendi is in 2007 opgericht door Geladi Steve en al van in het begin een toonaangevend instituut waar men terecht kan voor de meest gespecialiseerde behandelingen en therapieën. Steve is gediplomeerd schoonheidsspecialist alsook esthetisch deskundige (specialisatie opleiding). 

Daarnaast is Steve ook met grote onderscheiding afgestudeerd aan de UCLL Hogeschool als bachelor in de verpleegkunde, en past hij deze uitgebreide medische kennis met succes toe in de behandelingen. Hij is tevens RIZIV geregistreerd als zelfstandig verpleegkundige, waardoor hij een multidisciplinaire aanpak hanteert in samenwerking met artsen, chirurgen, dermatologen e.a.

Zendi Medispa staat garant voor veiligheid en effectiviteit.. Zo staan alle behandelingen bij Zendi steeds onder medische supervisie, waardoor wij als medispa veilige en resultaatgerichte behandelingen garanderen, waarbij uw gezondheid voorop staat! 


Steve en het Zendi Medispa team informeren u graag over de talrijke behandelingen waarvoor u bij hen terecht kan!

Over ons
keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x