S+II Summe cosmetics

MyCODE is een nieuw en revolutionair concept, gecreëerd door s+ | summecosmetics om specifiek de belangrijkste tekenen van huidveroudering op het gezicht, de nek en het decolleté te voorkomen en te corrigeren, aangepast voor alle huidtypes. De behandeling met een gepersonaliseerde anti-age code is uniek en werkt sterk op de behoeften van de huid en brengt deze terug naar optimale condities.


Zes codes, zes serums, elk met een hoog gehalte aan actieve en effectieve werkstoffen. Deze serums reageren direct op diverse tekenen van het verouderingsproces en verbeteren de algehele conditie van de huid. Ieder serum heeft een andere werking op elk type cel van de huid.
Combineer de codes naar gelang de behoeftes van de huid. Uit de zes codes kunnen tot drie specifieke serums worden gemengd, waardoor honderden verschillende combinaties kunnen worden samengesteld. Zo wordt voor elke klant een authentieke, op maat gemaakte behandeling gecreëerd, zowel in manuele behandelingen als met no-needle mesotherapy.


Behandelingen.

Meet & treat behandeling. My code (90 min.)                  120 €

- huidanalyse met lightskin apparaat om de huidbehoeftes vast te stellen.

- huidbehandeling met specifiek op maat gemaakt serum (uniek My Code serumcocktail).

Summe gelaatsbehandeling  (90 min.)                             78€

-gelaatsbehandeling volgens huidtype.


keyboard_arrow_up
Website by

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x