Pressotherapie

De pressotherapie of lymfedrainage wordt uitgevoerd door middel van een electronisch gestuurde luchtdrukmassage. Je wordt ingewikkeld in een pak dat uit verschillende segmenten bestaat. De computer voorziet deze segmenten per lichaamszone beurtelings van verhoging en terugname van de luchtdruk in het pak, waardoor een heilzame en relaxerende drukmassage plaatsvindt.Ons toestel levert een positieve druk op van 60-70mmHg.Deze druk is nodig om de uitwisseling tussen vocht en lymfe te genereren.

Een sessie duurt 30 - 45 minuten. De ideale kuur bestaat uit 10 behandelingen en het beste resultaat behaal je met 1 à 2 sessies per week. Voor blijvende resultaten wordt aangeraden maandelijks een onderhoudsbeurt te nemen na de kuur van 10 behandelingen.

Resultaten en effecten van pressotherapie

De pressotherapie verbetert de bloedcirculatie aanzienlijk, en voorkomt zo onder meer koude handen en/of voeten ten gevolge van een slechte doorbloeding. 

De lymfen worden door de drukmassage gestimuleerd en zorgen er bijgevolg voor dat alle afvalstoffen en overtollige vochtophopingen in ons lichaam op een effectieve wijze worden afgevoerd. De pressotherapie is dan ook de ideale nazorg na een  cryolipolyse of een cellulite behandeling. 

Tevens versnelt de pressotherapie desgevallend het afslankproces en wordt de verbranding van calorieën bevorderd door de natuurlijke boost van het metabolisme. Door de verbeterde doorbloeding worden de bloedvaten versterkt.

Ook cellulitis zal aanzienlijk verbeterd worden: de oorzaken van de vorming van cellulitis vinden we immers in een slechte doorbloeding en een slechte afvoer van vocht. De huid zal na de behandeling aanzienlijk gladder zijn.

Het effect op de centrale circulatie is direct merkbaar , waardoor U een onmiddellijk resultaat voelt en ziet!

Prijzen

  • losse behandeling  55€
  • kuur 500 € voor 10 sessies
  • als extra bovenop een andere lichaamstherapie. +35€ 

Om Uw ontgifting te vervolledigen, bieden we U na afloop een detox - thee aan, samengesteld door onze orthomoleculair voedingsdeskundige.


*Deze behandelingen gebeuren door gediplomeerde schoonheidsexperts met de hiertoe bestemde toestellen, dewelke het CE keurmerk hebben, wat betekend dat U in alle veiligheid behandelt kan worden, met het beste resultaat!


Andere behandelingen

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

x

keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x