Permanente Laserontharing

Ongewenste en overmatige haargroei is voor velen, vooral vrouwen maar ook mannen, een voortdurende bron van ergernis. Maar liefst 80% van de bevolking heeft hier in meer of mindere mate problemen mee. Zen'di biedt u de mogelijkheid om definitief dat heerlijke gevoel van een gladde huid, zonder stoppels te ervaren.

Wat is diode laser ?

Wilt u voorgoed verlost zijn van deze terugkerende ergernis? Dan is permanente ontharing d.m.v. diode laser dé oplossing voor u!

Permanente laserontharing is een cosmetische ingreep die wordt aangewend om ongewenst lichaamshaar definitief te verwijderen. De definitieve ontharing gebeurt door middel van een hoog energetische, pulserende laser worden de haarzakjes vernietigd zonder het omliggende weefsel te beschadigen.

Permanente laserontharing dmv. onze 808 nm diode laser blijkt de meest efficiënte manier te zijn om voorgoed verlost te zijn van ongewenste haartjes. Door onze expertise en klinische ervaring behandelen wij veilig alle huidtypes (I tem VI)

Hoeveel behandelingen zijn er nodig?

De laser verstoort het groeipatroon van de haren die zich in de groeifase bevinden. Omdat andere haren deze fase pas later bereiken zullen er meerdere behandelingen nodig zijn om alle haren in een bepaald gebied te vernietigen. Gemiddelt raden wij een 5 tot 7 behandelingen aan.

Hoe lang zit er tussen de behandelingen ?

Voor een afdoende  laser behandeling is het belangrijk dat er zich weer voldoende haren in de  groeifase bevinden. Dit is dus afhankelijk van de duur van de haargroeicyclus. Deze verschilt per locatie van het lichaam. Gemiddeld wordt er een periode van 4 tot 6 weken aangehouden voor het gelaat alsook voor het lichaam. 

Is Laserontharing veilig ?

Wij hebben reeds een jarenlange ervaring in permanente ontharing. Bovendien gebeurt de Laserontharing bij ons steeds door de  verpleegkundige, onder medische supervisie. Zo nemen wij Uw gezondheid alsook medische voorgeschiedenis mee op in Uw dossier.

NB. Laserbehandeling onder voorbehoud medisch consult.

Mag ik nog ontharen tussen de behandelingen door ?


Absoluut ! U mag enkel scheren tussen de behandelingen in, ook in het gelaat. U mag geen waxbehandelingen ondergaan in het behandelende gebied, omdat hierdoor het risico ontstaat dat de haarwortel verwijdert is, waardoor we geen effectieve thermocoagulatie kunnen uitvoeren van de haarpapil.Ook epileren met pincet is verboden
Andere behandelingen

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

x

keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x