Permanente Laserontharing

Ongewenste en overmatige haargroei is voor velen, vooral vrouwen maar ook mannen, een voortdurende bron van ergernis. Maar liefst 80% van de bevolking heeft hier in meer of mindere mate problemen mee. Zen'di biedt u de mogelijkheid om definitief dat heerlijke gevoel van een gladde huid, zonder stoppels te ervaren.

Wat is diode laser ?

Wilt u voorgoed verlost zijn van deze terugkerende ergernis? Dan is permanente ontharing d.m.v. diode laser dé oplossing voor u!

Permanente laserontharing is een cosmetische ingreep die wordt aangewend om ongewenst lichaamshaar definitief te verwijderen. De definitieve ontharing gebeurt door middel van een hoog energetische, pulserende laser worden de haarzakjes vernietigd zonder het omliggende weefsel te beschadigen.

Permanente laserontharing dmv. onze 808 nm diode laser blijkt de meest efficiënte manier te zijn om voorgoed verlost te zijn van ongewenste haartjes. Door onze expertise en klinische ervaring behandelen wij veilig alle huidtypes (I tem VI)

Hoeveel behandelingen zijn er nodig?

De laser verstoort het groeipatroon van de haren die zich in de groeifase bevinden. Omdat andere haren deze fase pas later bereiken zullen er meerdere behandelingen nodig zijn om alle haren in een bepaald gebied te vernietigen. Gemiddelt raden wij een 5 tot 7 behandelingen aan.

Hoe lang zit er tussen de behandelingen ?

Voor een afdoende  laser behandeling is het belangrijk dat er zich weer voldoende haren in de  groeifase bevinden. Dit is dus afhankelijk van de duur van de haargroeicyclus. Deze verschilt per locatie van het lichaam. Gemiddeld wordt er een periode van 4 tot 6 weken aangehouden voor het gelaat alsook voor het lichaam. 

Is Laserontharing veilig ?

Wij hebben reeds een jarenlange ervaring in permanente ontharing. Bovendien gebeurt de Laserontharing bij ons steeds door de  verpleegkundige, onder medische supervisie. Zo nemen wij Uw gezondheid alsook medische voorgeschiedenis mee op in Uw dossier.

NB. Laserbehandeling onder voorbehoud medisch consult.

Mag ik nog ontharen tussen de behandelingen door ?


Absoluut ! U mag enkel scheren tussen de behandelingen in, ook in het gelaat. U mag geen waxbehandelingen ondergaan in het behandelende gebied, omdat hierdoor het risico ontstaat dat de haarwortel verwijdert is, waardoor we geen effectieve thermocoagulatie kunnen uitvoeren van de haarpapil.Ook epileren met pincet is verboden
Andere behandelingen Permanente Laserontharing

Carbon laser peeling

De alombekende Laserpeeling voor een stralende huid.

Mesotherapie

Mesotherapie is een verzamelnaam waarbij men doelt op het plaatselijk toedienen van werkzame stoffen. Hierdoor kan het metabolisme van de huid verbeteren, met een duidelijk anti-aging effect!

Feelgood gelaatsbehandelingen

Een intensieve boost voor je huid, waarbij we je huid grondig reinigen en voorzien in de behoeften die je huid nodig heeft op het moment!

OxyGeneo+

OxyGeneo is het alternatief voor een microdermabrasie én een zuurstofbehandeling samen !

OxyGeneo+ Oxypods

De Oxypods zijn de sterkste ingredienten binnen Oxygeneo.

Medi-skincare van Fillmed by Filorga

Huidverbeterende behandelingen zonder snijden of injecties , rechtstreeks geïnspireerd op de esthetische geneeskunde.

Microdermabrasie

Microderdermabrasie is een dieptepeeling waarbij de bovenste dode huidcellenlaag met behulp van geavanceerde apparatuur wordt verwijderd. Hiermee wordt op een veilige en gecontroleerde manier de huid ontdaan van overtollige dode huidcellen, zodat er een jongere, frissere huid tevoorschijn komt.

Waxing

Ongewenste en overmatige haargroei is voor velen, vooral vrouwen maar ook mannen, een voortdurende bron van ergernis. Zen'di biedt u de mogelijkheid om tijdelijk dat heerlijke gevoel van een gladde huid te ervaren.

Oxyspa

Zuurstofbehandeling of O2 voor de huid, of oxyspa therapie, is een zeer populaire trend op het gebied van rimpelbestrijding en huidverbetering.

LED huidverjonging

De LED-technologie, door de NASA ontworpen, brengt nieuw leven in de cellen door gebruik te maken van natuurlijk licht in een bepaalde golflengte en verhouding. Op de huid uit zich dat in een frissere en strakkere huid die al na een paar sessies zichtbaar is.

G5 Cellutec

De G5 CelluTec werkt via actieve vibratie. Deze unieke combinatie zorgt ervoor dat lichaamsvetten sneller worden ontbonden, verbrand en afgevoerd.

Sterex

Sterex kan voor verschillende doeleinde worden ingezet: Couperose behandeling, Rosasea en Spider Angioma.

Ion cleanse method

Vermoeidheid verhelpen en voorkomen door de Ion cleanse methode, het Ion voetenbad.

Gespecialiseerde voetverzorging (medische pedicure)

Onze gespecialiseerde voetverzorging draagt zorg voor je voeten. Voor zowel de standaard als de meer complexe pedicure behandelingen kan je bij ons terecht.

Pressotherapie

De pressotherapie verbetert de bloedcirculatie aanzienlijk, en voorkomt zo onder meer koude handen en/of voeten ten gevolge van een slechte doorbloeding.

Dermaplaning

Maak kennis met Dermaplaning en sta versteld van het verbluffende resultaat! Wil jij ook een mooie stralende huid?

Non-chirurgische ooglift

Non chirurgische ooglidlift zonder snijden !

Cryolipolyse

Cryo lipolyse is de behandeling voor ongewenste vetophopingen! Door koudetherapie (-5gr) verminderen we lovehandels, een buikje en zelfs vetophopingen rond de knieen.

Kuma shape

Dik of dun, jong of oud, veel vrouwen krijgen last van cellulite. Met onze nieuwste techniek genaamd kuma shape kunnen we dit probleem grondig te lijf gaan.

Microblading

Een manuele, semi permanent techniek waarbij we dmv.een speciale pen honderden “haartjes” pigmenteren in de huid.

OXYGEN jetpeeling

De oxygen jet peeling is een revolutionair apparaat om je huidstructuur te verbeteren, en je huid een frisse glow te geven.

Hydrodermabrasie

Hydro-Dermabrasie is een combinatie van reinigen, intensieve peeling , intensieve hydratatie en effectieve insluizing/voeding met actieve werkstoffen.

R.F. microneedling

Fractional R.F. microneedling is een behandeling waarmee we acnelittekens en rimpels kunnen aanpakken!

Bentlon DermaShaper

Door de behandeling met de Bentlon DermaShaper wordt de klok terug gezet. In de huid wordt weer collageen geproduceerd, de doorbloeding wordt verbeterd en de huid krijgt weer elasticiteit.

BB Glow Treatment

De BB Glow Treatment is een veilige en intensieve huidbehandeling die kan helpen bij het verhelderen van uw huid en het verminderen en het voorkomen van sproeten.

HIFU Ultherapy

keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x