Oxyspa

Sinds bekend is geworden dat oa. Madonna met zuurstofbehandelingen haar huid jong en strak weet te houden en haar rimpels met deze behandeling tegen gaat, is deze antirimpel behandeling razendsnel in populariteit toegenomen.

Hoe werkt het?

Een O2 zuurstofbehandeling voor de huid wordt officieel oxygen therapie genoemd. Met een soort druk-injectie (ook wel hydrostatische druk genoemd) wordt zuurstof onder druk op de huid gespoten, wat overigens geheel pijnloos is. Het is zelfs een zeer prettig gevoel. De huid wordt als het ware diep gereinigd maar ook wordt de buitenste huidlaag, die voornamelijk uit dode huidcellen bestaat, weggepoetst. Zuurstof en andere werkzame stoffen die in serums zitten dringen door deze behandeling in dieper gelegen huidlagen van het gezicht door en geven de huid daardoor een enorm oppepper. Met een jeugdig uiterlijk, een strakkere huid en minder rimpels tot gevolg.  

Zuurstofbehandeling ondergaan, hoe voelt dat?

Als u een zuurstofbehandeling van de huid ondergaat wordt uw gezichtshuid eerst goed  gereinigd. Dit is een zeer ontspannende behandeling. Na de reiniging van de huid wordt er serum op de huid aangebracht. Dit serum bevat bepaalde stoffen, zoals vochtbindende stoffen, vitaminen waaronder vitaminen C en plantaardige hormonen. Vervolgens worden deze werkzame stoffen met  98% zuivere zuurstof onder hoge druk  dieper in de huid “gespoten”.Met deze behandelingen worden de levende cellen bereikt.

Na de behandeling ziet de huid er jonger en mooier uit. Fris en stralend en strakker. Vandaar dat veel vrouwen en mannen  kiezen voor deze behandeling,je ziet onmiddellijk resultaat!. 


behandeling 90 min. 90 €Andere behandeling

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

x

keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x