OXY-dermabrasie

De oxygen jet peeling is een revolutionair apparaat om je huidstructuur te verbeteren, en je huid een frisse glow te geven. Het is een uniek gepatenteert toestel dat hyperbare zuurstofdruk combineert met medicinale steriele NaCL 0,9% (infuusvloeistof) . De speciale Oxygen jet behandelkop straalt de steriele vloeistof over de huid aan 230meter/seconde. Hierdoor ontstaat een krachtige straal microbubbels die de huid diep reinigen, revitaliseren en van zuurstof voorzien! Deze behandeling is ideaal om zonneschade aan te pakken, alsook huidveroudering. Acné vermindert al na 1 sessie door het gebruik van hyperbare zuurstof. De bacterie die acné veroorzaakt (propion acnes) is een anaërobe bacterie, die absoluut niet tegen zuurstof kan. Hierdoor verminderen ontsteking spectaculair al na 1 sessie!

Onder hoge druk wordt een Isotone vloeistof op de huid "gespoten". Hierdoor verwijderen we dode huidcellen, en hydrateren we de huid in 1 sessie! Dit apparaat werd mede ontwikkeld door een firma die ook aan de ontwikkeling staat van straalmotoren van F16 vliegtuigen ! 


Tijdens deze behandeling gebruiken we een Infuus vloeistof, omdat deze de huid van extra vocht voorziet! De behandeling is absoluut pijnloos, en geeft de huid een intense BOOST! Door het zuurstof effect, kunnen ook bacteriën gedood worden waardoor acné vermindert!

Prijs
1 sessie €105

keyboard_arrow_up
Website by

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x