Lipo Laser

Het non-chirurgische alternatief voor liposuctie

Lipo-Laser is de procedure die de kracht van diodelasers gebruikt om op een veilige manier in de huid van de patiënt te dringen en op een pijnloze wijze Triglyceriden uit de adipose cellen te bevrijden. Dit gebeurt door bio-stimulatie van de vetcelmembranen. Hierdoor worden water,Glycerol en vrije vetzuren vrijgemaakt die via het urinestelsel en de lymfebanen worden afgevoerd.


De Lipo-laser dringt tot veilige diepte door in de huid en richt zich op de vetcellen in de onderhuidse laag. Hierdoor ontstaat een tijdelijke opening, zodat de vetcel gaat lekken. Zodra de inhoud van de vetcellen is geleegd, worden ze losgelaten en vervolgens afgevoerd naar de lever en nieren via het lymphestelsel. De Lipolaser is een zogenaamde koude laser die gebruikt kan worden om regionaal vet te reduceren. Laserlicht van een specifieke golflengte verandert de doorlaatbaarheid van de vetcelwand. Hierdoor ontstaat een opening in de vetcellen waardoor deze gaan “lekken”. Het vet wordt vervolgens door het laserlicht afgebroken in vetzuren en glycerol en afgevoerd via het lymphatisch systeem. De “lege” vetcellen zijn dan aanzienlijk gekrompen met als resultaat centimeterverlies.Er ontstaat als het ware een lipolyse waardoor men in 1 behandeling ongeveer 468 Kcal verliest, dat is vergelijkbaar met een pot roomijs.


De Lipo-laser is geschikt voor alle huidtypes en maakt gebruik van low level laser technologie (LLLT) voor het verminderen van cellulite , het verminderen van vet en het lichaam vorm te geven.


Voordelen

De LLLT ( Low Level Laser Therapy ) imiteert het natuurlijke metabolisme waarbij vetweefsel in tijden van schaarste zijn opgeslagen energie vrijgeeft waardoor de vetcellen krimpen.

Het resultaat is een slanker silhouet en een strakker en gladder uitziende huid. Geen pijn, geen naalden, geen down-time – en direct resultaat.


De behandelingen worden in een kuur van 8 aanbevolen à ratio van 2 behandelingen per week.

Alle delen van het lichaam waar vet is opgeslagen, kunnen behandeld worden zelfs de kin.


Hoe snel zie ik resultaat?

De meeste patiënten constateren meetbare resultaten na de eerste behandeling. De standaard behandeling bestaat uit twee, 20-30 minuten durende sessies per week gedurende 4 weken.


Voor de behandeling

De dag voor, op de dag en de dag na de behandeling 1,5 - 2 liter water drinken

2 uur voor en na de behandeling geen zware maaltijd nuttigen en geen koffie of alcohol te drinken

Voor de behandeling douchen en geen bodycremes gebruiken


Na de behandeling

Na de behandeling kunnen de normale activiteiten direct worden hervat. Lipo-laser garandeert een veilige, niet-invasieve behandeling zonder pijn of bijwerkingen.                                                                                     

                      


Veel gestelde vragen

Hoeveel vet verlies ik met een behandeling?

De Lipo Laser maakt 40 tot 60 gram vet vrij tijdens een 20 minuten durende behandeling van de taille. Dit komt overeen met ongeveer 400 tot 500 calorieën. Sportieve activiteit na de laserbehandeling zal er vervolgens voor zorgen dat de 400-500 calorieën door vetverlies niet weer opgenomen worden door de vetcellen.


Hoeveel behandelingen heb ik nodig voor elke plek?

Gemiddeld 8 sessies, afhankelijk van hoeveel centimeter u wilt verliezen van het behandelingsgebied.


Hoe snel zal ik resultaten zien?

Na 1 behandeling ziet u al resultaat. De optimale behandeling bestaat uit twee (20 minuten durende) wekelijkse behandelingen gedurende 4 weken. De beste resultaten worden bereikt wanneer, onmiddellijk na de behandeling, gedurende minimaal 30 minuten sportieve activiteiten worden verricht. 


Is een Lipo Laser behandeling geschikt voor mij?

De lipolaser behandeling stimuleert de natuurlijke mechanismen van het lichaam om gewichtsverlies tot stand te brengen. Het is met name werkzaam op plekken die door dieet en lichaamsbeweging niet bereikt worden. Een Lipolaser behandeling is ideaal voor mannen en vrouwen die :


Aan lichaamsbeweging doen

Een evenwichtig voedingspatroon hebben;

Er een gezonde levensstijl op na houden.


contra indicaties voor deze behandeling zijn :

Zwangerschap

Pacemaker

Hoge Bloedruk

Tijdens de menstuatie

Kanker

Lymfatische-en-lever-ziekten


prijs

250 -, voor 10 beurten.keyboard_arrow_up
Website by

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x