LED huidverjonging

Huidverjonging met LED-licht

Onze huid is onderhevig aan versnelde huidveroudering. Zonneblootstelling, stress, pollutie, voorverpakte voeding uit industriële teelt die arm is aan energetische bouwstoffen, medicatie, snelle suikers, zijn enkele van de lange lijst oorzaken. Het resultaat is een huid die stilaan afwijkt van het ideale en cellen die niet meer naar behoren delen.

De LED-technologie, door de NASA ontworpen, brengt nieuw leven in de cellen door gebruik te maken van natuurlijk licht in een bepaalde golflengte en verhouding. De cellen worden als het ware terug geprogrammeerd, gereinigd en de bloedcirculatie wordt flink verbeterd.

Op de huid uit zich dat in een frissere en strakkere huid die al na een paar sessies zichtbaar is. Ideaal zijn een 12-tal sessies, 1 keer per week, maar dit is afhankelijk van persoon tot persoon.

Onze huid is onderhevig aan vroegtijdige huidveroudering. Factoren zoals een ongezonde levensstijl, stress, luchtvervuiling en een tekort aan bepaalde voedingsstoffen beïnvloeden ons lichaam en huid drastisch. Met zichtbare sporen zoals rimpels, droge en vale huid en grove huistructuur.

De LED technologie, door de NASA ontwikkelt kan hierbij hulp bieden! Deze LEDs zenden een bepaalde kleur en golflengte van licht uit, die de huidcellen actief kunnen beïnvloeden. Hierdoor worden de cellen ( fibroblasten en mitochondria) opnieuw geprogrammeerd en opgeladen met energie. Hierdoor zal Uw huid terug steviger worden, strakker aanvoelen en er frisser uitzien.

De behandeling kan als op zich staande behandeling uitgevoerd worden, of gecombineerd worden met andere intensieve behandelingen, om het effect te maximaliseren. Tijdens de behandeling wordt Uw gelaat gereinigd met een zachte micellaire oplossing. Om Uw ogen te beschermen tegen het sterke, medische LED licht, draagt U een brilletje. Tijdens de behandeling wordt er op de huid een speciaal fotomodulatieserum aangebracht, dat de behandeling versterkt.

Omdat het medische LED licht zo sterk is, wordt de behandeling beperkt tot max. 20 minuten.

Onze cliënten ervaren deze LED behandeling als zeer ontspannend en niet pijnlijk.

Prijzen

Als extra bovenop een andere behandeling   + 35 €

Als losstaande behandeling van 90 min. 115 €

In kuur ( 12 sessies , 2x wekelijks)  500 €


Andere behandelingen

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

x

keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x