LED huidverjonging

Huidverjonging met LED-licht

Onze huid is onderhevig aan versnelde huidveroudering. Zonneblootstelling, stress, pollutie, voorverpakte voeding uit industriële teelt die arm is aan energetische bouwstoffen, medicatie, snelle suikers, zijn enkele van de lange lijst oorzaken. Het resultaat is een huid die stilaan afwijkt van het ideale en cellen die niet meer naar behoren delen.

De LED-technologie, door de NASA ontworpen, brengt nieuw leven in de cellen door gebruik te maken van natuurlijk licht in een bepaalde golflengte en verhouding. De cellen worden als het ware terug geprogrammeerd, gereinigd en de bloedcirculatie wordt flink verbeterd.

Op de huid uit zich dat in een frissere en strakkere huid die al na een paar sessies zichtbaar is. Ideaal zijn een 12-tal sessies, 1 keer per week, maar dit is afhankelijk van persoon tot persoon.

Onze huid is onderhevig aan vroegtijdige huidveroudering. Factoren zoals een ongezonde levensstijl, stress, luchtvervuiling en een tekort aan bepaalde voedingsstoffen beïnvloeden ons lichaam en huid drastisch. Met zichtbare sporen zoals rimpels, droge en vale huid en grove huistructuur.

De LED technologie, door de NASA ontwikkelt kan hierbij hulp bieden! Deze LEDs zenden een bepaalde kleur en golflengte van licht uit, die de huidcellen actief kunnen beïnvloeden. Hierdoor worden de cellen ( fibroblasten en mitochondria) opnieuw geprogrammeerd en opgeladen met energie. Hierdoor zal Uw huid terug steviger worden, strakker aanvoelen en er frisser uitzien.

De behandeling kan als op zich staande behandeling uitgevoerd worden, of gecombineerd worden met andere intensieve behandelingen, om het effect te maximaliseren. Tijdens de behandeling wordt Uw gelaat gereinigd met een zachte micellaire oplossing. Om Uw ogen te beschermen tegen het sterke, medische LED licht, draagt U een brilletje. Tijdens de behandeling wordt er op de huid een speciaal fotomodulatieserum aangebracht, dat de behandeling versterkt.

Omdat het medische LED licht zo sterk is, wordt de behandeling beperkt tot max. 20 minuten.

Onze cliënten ervaren deze LED behandeling als zeer ontspannend en niet pijnlijk.

Prijzen

Als extra bovenop een andere behandeling   + 35 €

Als losstaande behandeling van 90 min. 115 €

In kuur ( 12 sessies , 2x wekelijks)  500 €


Andere behandelingen LED huidverjonging

Carbon laser peeling

De alombekende Laserpeeling voor een stralende huid.

Mesotherapie

Mesotherapie is een verzamelnaam waarbij men doelt op het plaatselijk toedienen van werkzame stoffen. Hierdoor kan het metabolisme van de huid verbeteren, met een duidelijk anti-aging effect!

Feelgood gelaatsbehandelingen

Een intensieve boost voor je huid, waarbij we je huid grondig reinigen en voorzien in de behoeften die je huid nodig heeft op het moment!

OxyGeneo+

OxyGeneo is het alternatief voor een microdermabrasie én een zuurstofbehandeling samen !

OxyGeneo+ Oxypods

De Oxypods zijn de sterkste ingredienten binnen Oxygeneo.

Medi-skincare van Fillmed by Filorga

Huidverbeterende behandelingen zonder snijden of injecties , rechtstreeks geïnspireerd op de esthetische geneeskunde.

Microdermabrasie

Microderdermabrasie is een dieptepeeling waarbij de bovenste dode huidcellenlaag met behulp van geavanceerde apparatuur wordt verwijderd. Hiermee wordt op een veilige en gecontroleerde manier de huid ontdaan van overtollige dode huidcellen, zodat er een jongere, frissere huid tevoorschijn komt.

Permanente Laserontharing

Diodelaser is dé referentie voor een veilige, effectieve permanente ontharing.

Waxing

Ongewenste en overmatige haargroei is voor velen, vooral vrouwen maar ook mannen, een voortdurende bron van ergernis. Zen'di biedt u de mogelijkheid om tijdelijk dat heerlijke gevoel van een gladde huid te ervaren.

Oxyspa

Zuurstofbehandeling of O2 voor de huid, of oxyspa therapie, is een zeer populaire trend op het gebied van rimpelbestrijding en huidverbetering.

G5 Cellutec

De G5 CelluTec werkt via actieve vibratie. Deze unieke combinatie zorgt ervoor dat lichaamsvetten sneller worden ontbonden, verbrand en afgevoerd.

Sterex

Sterex kan voor verschillende doeleinde worden ingezet: Couperose behandeling, Rosasea en Spider Angioma.

Ion cleanse method

Vermoeidheid verhelpen en voorkomen door de Ion cleanse methode, het Ion voetenbad.

Gespecialiseerde voetverzorging (medische pedicure)

Onze gespecialiseerde voetverzorging draagt zorg voor je voeten. Voor zowel de standaard als de meer complexe pedicure behandelingen kan je bij ons terecht.

Pressotherapie

De pressotherapie verbetert de bloedcirculatie aanzienlijk, en voorkomt zo onder meer koude handen en/of voeten ten gevolge van een slechte doorbloeding.

Dermaplaning

Maak kennis met Dermaplaning en sta versteld van het verbluffende resultaat! Wil jij ook een mooie stralende huid?

Non-chirurgische ooglift

Non chirurgische ooglidlift zonder snijden !

Cryolipolyse

Cryo lipolyse is de behandeling voor ongewenste vetophopingen! Door koudetherapie (-5gr) verminderen we lovehandels, een buikje en zelfs vetophopingen rond de knieen.

Kuma shape

Dik of dun, jong of oud, veel vrouwen krijgen last van cellulite. Met onze nieuwste techniek genaamd kuma shape kunnen we dit probleem grondig te lijf gaan.

Microblading

Een manuele, semi permanent techniek waarbij we dmv.een speciale pen honderden “haartjes” pigmenteren in de huid.

OXYGEN jetpeeling

De oxygen jet peeling is een revolutionair apparaat om je huidstructuur te verbeteren, en je huid een frisse glow te geven.

Hydrodermabrasie

Hydro-Dermabrasie is een combinatie van reinigen, intensieve peeling , intensieve hydratatie en effectieve insluizing/voeding met actieve werkstoffen.

R.F. microneedling

Fractional R.F. microneedling is een behandeling waarmee we acnelittekens en rimpels kunnen aanpakken!

Bentlon DermaShaper

Door de behandeling met de Bentlon DermaShaper wordt de klok terug gezet. In de huid wordt weer collageen geproduceerd, de doorbloeding wordt verbeterd en de huid krijgt weer elasticiteit.

BB Glow Treatment

De BB Glow Treatment is een veilige en intensieve huidbehandeling die kan helpen bij het verhelderen van uw huid en het verminderen en het voorkomen van sproeten.

HIFU Ultherapy

keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x