Ion cleanse method

Vermoeidheid verhelpen en voorkomen

Afvalstoffen in je lichaam geven een zwaartegevoel en vermoeidheid. Als u uw lichaam grondig wil schoonmaken (detox), is een normale stoelgang en vertering niet voldoende. In onze gepollueerde omgeving stapelt de zure afval van weefsels evenals de opslag van zware metalen en zuren zich immers aan een hoger ritme op dan wat vroeger het geval was, met als resultaat een grotere frequentie van allergieën en mentale en lichamelijke vermoeidheid.In zijn boek Alkalize or Die (Maak uzelf alkalisch of sterf), bevestigt dr. Théodore Baroody dat de zure afvalstoffen de gewrichten, de weefsels, de spieren, de organen en de klieren aanvallen en dat ze min of meer belangrijke disfuncties veroorzaken. Hij zegt verder dat het praktisch onmogelijk is zich moe en lusteloos te voelen in een alkalisch milieu dat toelaat ziekte en vermoeidheid te verhelpen en te voorkomen.De meeste afvalstoffen, evenals de ziekten en aandoeningen die ons lichaam treffen, zijn positief geladen; ze bezitten trillingsniveaus die onverenigbaar zijn met deze van onze gezonde negatief geladen cellen. Dit onevenwicht tast de cellen aan en verhindert de werking en recuperatie van ons lichaam. Daardoor worden nieuwe afvalstoffen minder goed afgevoerd, zodat we steeds meer te maken krijgen met parasieten, zware metalen, azijnzuur, melkzuur, pyrudruivenzuur, koolzuur, boterzuur etc.

Ion voetenbad

Het ion voetenbad (ook bekend onder de namen ionische voetenbad, ionische detox, aqua detox voet spa of ion detox voetenbad) is een apparaat dat hier een uitkomst kan bieden. De meeste afvalstoffen zjin immers positief geladen en de negatieve lading in het water van het ion voetenbad zal ze via de poriën van de voeten, die vier keer groter zijn dan elders in het lichaam, terug naar buiten leiden.De wetenschap heeft erkent dat water een bijna perfect evenwicht in positieve en negatieve ionen bevat. En omdat het lichaam uit bijna 70% water bestaat, beïnvloeden het lichaam en het water elkaar op opmerkelijke wijze. Wanneer men een lichaam in water brengt, zal de trillingsfrequentie van het water de trillingsfrequentie van het lichaam beïnvloeden. Dit gebeurt door de interactie tussen de elektrische en de magnetische velden.Het ion voetenbad verschilt echter van een gewoon voetenbad doordat het via elektrolyse de aanwezigheid van negatieve ionen vermeerdert. Door uw voeten in dit negatief geladen water te plaatsen, komt uw lichaam in direct contact met de negatieve ionen die het voetenbad produceert. U hoeft slechts uw voeten in het voetenbad te steken, de therapeut stelt het apparaat in , en na enkele seconden worden miljoenen ionen uw lichaam ingestuurd en beginnen hun neutraliserend werk van de zure afvalstoffen van uw weefsels zodat u zich direct na de behandeling al minder moe en lusteloos zult voelen.


Deze behandeling kan zowel losstaand als in combinatie met een medische pedicure behandeling.

Prijzen

Losstaand  35€
In combinatie met pedicure 50€
Als kuur 300€ voor 7 sessies

Om Uw ontgifting te vervolledigen, bieden we U na afloop een detox - thee aan, samengesteld door onze orthomoleculair voedingsdeskundige.
Andere behandelingen

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

x

keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x