HIFU Ultherapy

High Intensity Focused Ultrasound type Ultherapy

Al langere tijd is ultrageluid een veelgebruikt middel bij de behandeling van de huid.Bij deze therapie wordt op een vooraf bepaalde diepte van de huid het ultrasoundgeluid gefocust. Deze energie heeft haar werking in 3 lagen: de epidermale laag, de diepe dermale laag en de fibromusculaire laag, ook wel de SMAS-laag genoemd.

Hierdoor treedt een verstrakking van het weefsel op. Als reactie op de ontstane warmte wordt de aanmaak van nieuw collageen gestimuleerd. Het resultaat is een liftend effect, waardoor de huid er gladder en strakker uit ziet*. Deze behandeling beschadigt de oppervlakte van de huid niet,waardoor risico op infectie nagenoeg onbestaande is!

Voor wie is de therapie geschikt?

De behandeling is voor mensen die er wel beter of jonger uit willen zien, maar dan het liefst zonder snijden en zonder downtime. HIFU therapie wordt gebruikt voor het liften van wenkbrauwen, kraaienpootjes (ogen), kaaklijn en verbetering van de halscontouren*. 

Voor en na de behandeling

Deze behandeling kan enkel na een consult bij de samenwerkend arts. De behandeling wordt bijgevolg enkel uitgevoerd door de  verpleegkundige. Daarna krijgt u een goed advies over de behandeling. Tijdens de herstelperiode adviseren we U ondersteunende producten te gebruiken.

Wat zijn de resultaten?

Eén behandeling is voldoende om het proces op gang te brengen. Het beste resultaat ziet u na ca. 2 à 3 maanden tot zelfs 6 maanden na de behandeling. Het is meestal niet nodig de behandeling te herhalen.*

*In bepaalde gevallen kan dit wel nodig zijn, echter wordt dit op voorhand duidelijk vermeld.
Prijzen

€650 Half gelaat (wangen, nasolabiaal, kaken en hals)
€350 Hals enkel
€200 Voorhoofd
€200 Oogcontour
€1.250 Volledig gelaat (hals, kaken, voorhoofd, ogen)

Alle behandelingen HIFU Ultherapy

Carbon laser peeling

De alombekende Laserpeeling voor een stralende huid.

Mesotherapie

Mesotherapie is een verzamelnaam waarbij men doelt op het plaatselijk toedienen van werkzame stoffen. Hierdoor kan het metabolisme van de huid verbeteren, met een duidelijk anti-aging effect!

Feelgood gelaatsbehandelingen

Een intensieve boost voor je huid, waarbij we je huid grondig reinigen en voorzien in de behoeften die je huid nodig heeft op het moment!

OxyGeneo+

OxyGeneo is het alternatief voor een microdermabrasie én een zuurstofbehandeling samen !

OxyGeneo+ Oxypods

De Oxypods zijn de sterkste ingredienten binnen Oxygeneo.

Medi-skincare van Fillmed by Filorga

Huidverbeterende behandelingen zonder snijden of injecties , rechtstreeks geïnspireerd op de esthetische geneeskunde.

Microdermabrasie

Microderdermabrasie is een dieptepeeling waarbij de bovenste dode huidcellenlaag met behulp van geavanceerde apparatuur wordt verwijderd. Hiermee wordt op een veilige en gecontroleerde manier de huid ontdaan van overtollige dode huidcellen, zodat er een jongere, frissere huid tevoorschijn komt.

Permanente Laserontharing

Diodelaser is dé referentie voor een veilige, effectieve permanente ontharing.

Waxing

Ongewenste en overmatige haargroei is voor velen, vooral vrouwen maar ook mannen, een voortdurende bron van ergernis. Zen'di biedt u de mogelijkheid om tijdelijk dat heerlijke gevoel van een gladde huid te ervaren.

Oxyspa

Zuurstofbehandeling of O2 voor de huid, of oxyspa therapie, is een zeer populaire trend op het gebied van rimpelbestrijding en huidverbetering.

LED huidverjonging

De LED-technologie, door de NASA ontworpen, brengt nieuw leven in de cellen door gebruik te maken van natuurlijk licht in een bepaalde golflengte en verhouding. Op de huid uit zich dat in een frissere en strakkere huid die al na een paar sessies zichtbaar is.

G5 Cellutec

De G5 CelluTec werkt via actieve vibratie. Deze unieke combinatie zorgt ervoor dat lichaamsvetten sneller worden ontbonden, verbrand en afgevoerd.

Sterex

Sterex kan voor verschillende doeleinde worden ingezet: Couperose behandeling, Rosasea en Spider Angioma.

Ion cleanse method

Vermoeidheid verhelpen en voorkomen door de Ion cleanse methode, het Ion voetenbad.

Gespecialiseerde voetverzorging (medische pedicure)

Onze gespecialiseerde voetverzorging draagt zorg voor je voeten. Voor zowel de standaard als de meer complexe pedicure behandelingen kan je bij ons terecht.

Pressotherapie

De pressotherapie verbetert de bloedcirculatie aanzienlijk, en voorkomt zo onder meer koude handen en/of voeten ten gevolge van een slechte doorbloeding.

Dermaplaning

Maak kennis met Dermaplaning en sta versteld van het verbluffende resultaat! Wil jij ook een mooie stralende huid?

Non-chirurgische ooglift

Non chirurgische ooglidlift zonder snijden !

Cryolipolyse

Cryo lipolyse is de behandeling voor ongewenste vetophopingen! Door koudetherapie (-5gr) verminderen we lovehandels, een buikje en zelfs vetophopingen rond de knieen.

Kuma shape

Dik of dun, jong of oud, veel vrouwen krijgen last van cellulite. Met onze nieuwste techniek genaamd kuma shape kunnen we dit probleem grondig te lijf gaan.

Microblading

Een manuele, semi permanent techniek waarbij we dmv.een speciale pen honderden “haartjes” pigmenteren in de huid.

OXYGEN jetpeeling

De oxygen jet peeling is een revolutionair apparaat om je huidstructuur te verbeteren, en je huid een frisse glow te geven.

Hydrodermabrasie

Hydro-Dermabrasie is een combinatie van reinigen, intensieve peeling , intensieve hydratatie en effectieve insluizing/voeding met actieve werkstoffen.

R.F. microneedling

Fractional R.F. microneedling is een behandeling waarmee we acnelittekens en rimpels kunnen aanpakken!

Bentlon DermaShaper

Door de behandeling met de Bentlon DermaShaper wordt de klok terug gezet. In de huid wordt weer collageen geproduceerd, de doorbloeding wordt verbeterd en de huid krijgt weer elasticiteit.

BB Glow Treatment

De BB Glow Treatment is een veilige en intensieve huidbehandeling die kan helpen bij het verhelderen van uw huid en het verminderen en het voorkomen van sproeten.

keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x