Excellderm pro mesotherapie

Mesotherapie


Bij naaldloze mesotherapie kunnen we de huid extra voedingsstoffen geven, zodat de huid zacht, glad en in betere conditie is. Het is net als sporten, conditie moet je eerst opbouwen en vervolgens bijhouden.
Bij ons wordt gewerkt met de ExcellDerm Pro (Aesthetic Dermal), een apparaat voor mesotherapie, echter zonder naalden, waardoor de behandeling geheel pijnloos is.
Mesotherapie is een behandeling die aangenaam is om te ondergaan, en kan de reguliere gelaatsverzorgingen vervangen.

 

Een korte simpele uitleg over N.T.U.R.

N.T.U.R. ( Non Thermogene Unipolaire Radiofrequentie ) is een revolutionaire ontdekking die door een specifiek samengesteld magnetisch veld, werkstoffen tot in de cel kan krijgen. Tijdens de behandeling wordt het membraan potentieel gewijzigd, waardoor de cel als het ware opent, en zo de werkstoffen kan opnemen.

 

Kuurverband

Behandeling met de ExcellDerm Pro wordt geadviseerd in kuurverband, 4 tot 8 behandelingen is gebruikelijk. Daarna kan dit eens in de 6 tot 8 weken bijgehouden worden.

Afhankelijk van de indicatie wordt de Excellderm pro steeds toegepast in combinatie met een van onderstaande behandelingen 

  • Dermaplane of microdermabrasie (transepidermale revitalisatie) 125 €
  • microneedling  ( transdermale revitalisatie) 145 €
De werkstoffencocktails bestaan uit speciaal geselecteerde, actieve ingrediënten die in buitengewone synergetische combinaties een hoog niveau in dermale reactie bereiken. Ze werken ‘in een team’ op een manier die intens gefocust is op de huidafwijkingen van gezicht en lichaam, zodat zichtbaar zeer goede resultaten worden bereikt.
Omdat we de actieve werkstoffen diep in de huid brengen, werken we enkel met de veilige Biomedical solutions van Summe +.Rootenstraat 29 bus 7 3600 Genk
T +32 89 21 51 91


Privacy
Algemene voorwaarden
Sitemap

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

x

keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x