Bentlon DermaShaper

Vanaf het 30e levensjaar begint de huid de eerste tekenen van veroudering te vertonen. Naarmate de jaren vorderen nemen ook de kenmerken van veroudering toe. De huid vertoont de eerste fijne lijntjes die later veranderen in rimpels. Naarmate de huid slapper wordt, worden de rimpels en plooien steeds dieper en meer zichtbaar. Dit alles wordt veroorzaakt door veranderingen in de huid. De bovenste laag van de huid (opperhuid) wordt dunner. In de diepere laag van de huid (lederhuid) wordt de doorbloeding slechter, er treed een vermindering op van het bindweefsel (collageen) en de elastinevezels worden afgebroken waadoor de huid zijn elasticiteit verliest.
 

Natuurlijke huidverjonging

Om de huidveroudering te vertragen moet de productie van collageen door de fi broblasten gestimuleerd worden. Bovendien moet de doorbloeding in de huidlagen gestimuleerd worden, waardoor ook de aanmaak van nieuwe huidcellen in de bovenste huidlaag verbetert. Om dit te realiseren kan uw schoonheidsspecialist(e) een bijzondere behandeling geven met het Bentlon DermaShaper apparaat.

Door de behandeling met de Bentlon DermaShaper wordt de klok teruggezet. In de huid wordt weer collageen geproduceerd, de doorbloeding wordt verbeterd en de huid krijgt weer elasticiteit. Precies zoals het was voordat de veroudering begon
 

Hoe werkt de DermaShaper?

De Bentlon DermaShaper werkt met een hele hoge frequentie geluidstrillingen die voor het menselijke gehoor niet hoorbaar is. Deze trillingen geven in de huid een micro-massage waardoor de huid geactiveerd wordt. De huid werkt van binnen uit aan verjonging en het herstel. Door deze geluidstrillingen te combineren met een kleine hoeveelheid stroom, worden de gelaatsspieren gestimuleerd en de huid krijgt een betere doorbloeding en aanvoer van zuurstof. Ook wordt de huid door de spier-stimulatie strakker en de spieren worden steviger.
 

Waarom kiezen voor een behandeling met de Bentlon?

Met de Bentlon DermaShaper behandelingen geeft u aan uw huid terug wat deze in de loop der jaren door veroudering kwijt geraakt is zonder een operatie te ondergaan. Onze medewerkers zijn professioneel opgeleid en is een deskundige op het gebied van deze apparatuur. Daarnaast is een behandeling met de Bentlon DermaShaper geheel veilig en pijnloos.


Wat kan behandeld worden?

De Bentlon DermaShaper kan ingezet worden voor een breed scala aan behandelingen: 

  • Intensieve huidverjonging
  • Verstevigende gelaatsbehandeling
  • Drainage onder de ogen
  • Kalmeren en herstellen bij couperose en gevoelige huid
  • Kalmeren en herstellen van de getraumatiseerde huid na acnebehandeling, chirurgische ingrepen, IPL behandeling of micro-dermabrasie
  • Kalmeren en herstellen van de huid na (zon)verbranding
  • Het behandelen van verklevingen en littekens op gelaat en lichaam


Andere behandelingen

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

x

keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x