Bentlon DermaShaper

Vanaf het 30e levensjaar begint de huid de eerste tekenen van veroudering te vertonen. Naarmate de jaren vorderen nemen ook de kenmerken van veroudering toe. De huid vertoont de eerste fijne lijntjes die later veranderen in rimpels. Naarmate de huid slapper wordt, worden de rimpels en plooien steeds dieper en meer zichtbaar. Dit alles wordt veroorzaakt door veranderingen in de huid. De bovenste laag van de huid (opperhuid) wordt dunner. In de diepere laag van de huid (lederhuid) wordt de doorbloeding slechter, er treed een vermindering op van het bindweefsel (collageen) en de elastinevezels worden afgebroken waadoor de huid zijn elasticiteit verliest.
 

Natuurlijke huidverjonging

Om de huidveroudering te vertragen moet de productie van collageen door de fi broblasten gestimuleerd worden. Bovendien moet de doorbloeding in de huidlagen gestimuleerd worden, waardoor ook de aanmaak van nieuwe huidcellen in de bovenste huidlaag verbetert. Om dit te realiseren kan uw schoonheidsspecialist(e) een bijzondere behandeling geven met het Bentlon DermaShaper apparaat.

Door de behandeling met de Bentlon DermaShaper wordt de klok teruggezet. In de huid wordt weer collageen geproduceerd, de doorbloeding wordt verbeterd en de huid krijgt weer elasticiteit. Precies zoals het was voordat de veroudering begon
 

Hoe werkt de DermaShaper?

De Bentlon DermaShaper werkt met een hele hoge frequentie geluidstrillingen die voor het menselijke gehoor niet hoorbaar is. Deze trillingen geven in de huid een micro-massage waardoor de huid geactiveerd wordt. De huid werkt van binnen uit aan verjonging en het herstel. Door deze geluidstrillingen te combineren met een kleine hoeveelheid stroom, worden de gelaatsspieren gestimuleerd en de huid krijgt een betere doorbloeding en aanvoer van zuurstof. Ook wordt de huid door de spier-stimulatie strakker en de spieren worden steviger.
 

Waarom kiezen voor een behandeling met de Bentlon?

Met de Bentlon DermaShaper behandelingen geeft u aan uw huid terug wat deze in de loop der jaren door veroudering kwijt geraakt is zonder een operatie te ondergaan. Onze medewerkers zijn professioneel opgeleid en is een deskundige op het gebied van deze apparatuur. Daarnaast is een behandeling met de Bentlon DermaShaper geheel veilig en pijnloos.


Wat kan behandeld worden?

De Bentlon DermaShaper kan ingezet worden voor een breed scala aan behandelingen: 

  • Intensieve huidverjonging
  • Verstevigende gelaatsbehandeling
  • Drainage onder de ogen
  • Kalmeren en herstellen bij couperose en gevoelige huid
  • Kalmeren en herstellen van de getraumatiseerde huid na acnebehandeling, chirurgische ingrepen, IPL behandeling of micro-dermabrasie
  • Kalmeren en herstellen van de huid na (zon)verbranding
  • Het behandelen van verklevingen en littekens op gelaat en lichaam


Andere behandelingen Bentlon DermaShaper

Carbon laser peeling

De alombekende Laserpeeling voor een stralende huid.

Mesotherapie

Mesotherapie is een verzamelnaam waarbij men doelt op het plaatselijk toedienen van werkzame stoffen. Hierdoor kan het metabolisme van de huid verbeteren, met een duidelijk anti-aging effect!

Feelgood gelaatsbehandelingen

Een intensieve boost voor je huid, waarbij we je huid grondig reinigen en voorzien in de behoeften die je huid nodig heeft op het moment!

OxyGeneo+

OxyGeneo is het alternatief voor een microdermabrasie én een zuurstofbehandeling samen !

OxyGeneo+ Oxypods

De Oxypods zijn de sterkste ingredienten binnen Oxygeneo.

Medi-skincare van Fillmed by Filorga

Huidverbeterende behandelingen zonder snijden of injecties , rechtstreeks geïnspireerd op de esthetische geneeskunde.

Microdermabrasie

Microderdermabrasie is een dieptepeeling waarbij de bovenste dode huidcellenlaag met behulp van geavanceerde apparatuur wordt verwijderd. Hiermee wordt op een veilige en gecontroleerde manier de huid ontdaan van overtollige dode huidcellen, zodat er een jongere, frissere huid tevoorschijn komt.

Permanente Laserontharing

Diodelaser is dé referentie voor een veilige, effectieve permanente ontharing.

Waxing

Ongewenste en overmatige haargroei is voor velen, vooral vrouwen maar ook mannen, een voortdurende bron van ergernis. Zen'di biedt u de mogelijkheid om tijdelijk dat heerlijke gevoel van een gladde huid te ervaren.

Oxyspa

Zuurstofbehandeling of O2 voor de huid, of oxyspa therapie, is een zeer populaire trend op het gebied van rimpelbestrijding en huidverbetering.

LED huidverjonging

De LED-technologie, door de NASA ontworpen, brengt nieuw leven in de cellen door gebruik te maken van natuurlijk licht in een bepaalde golflengte en verhouding. Op de huid uit zich dat in een frissere en strakkere huid die al na een paar sessies zichtbaar is.

G5 Cellutec

De G5 CelluTec werkt via actieve vibratie. Deze unieke combinatie zorgt ervoor dat lichaamsvetten sneller worden ontbonden, verbrand en afgevoerd.

Sterex

Sterex kan voor verschillende doeleinde worden ingezet: Couperose behandeling, Rosasea en Spider Angioma.

Ion cleanse method

Vermoeidheid verhelpen en voorkomen door de Ion cleanse methode, het Ion voetenbad.

Gespecialiseerde voetverzorging (medische pedicure)

Onze gespecialiseerde voetverzorging draagt zorg voor je voeten. Voor zowel de standaard als de meer complexe pedicure behandelingen kan je bij ons terecht.

Pressotherapie

De pressotherapie verbetert de bloedcirculatie aanzienlijk, en voorkomt zo onder meer koude handen en/of voeten ten gevolge van een slechte doorbloeding.

Dermaplaning

Maak kennis met Dermaplaning en sta versteld van het verbluffende resultaat! Wil jij ook een mooie stralende huid?

Non-chirurgische ooglift

Non chirurgische ooglidlift zonder snijden !

Cryolipolyse

Cryo lipolyse is de behandeling voor ongewenste vetophopingen! Door koudetherapie (-5gr) verminderen we lovehandels, een buikje en zelfs vetophopingen rond de knieen.

Kuma shape

Dik of dun, jong of oud, veel vrouwen krijgen last van cellulite. Met onze nieuwste techniek genaamd kuma shape kunnen we dit probleem grondig te lijf gaan.

Microblading

Een manuele, semi permanent techniek waarbij we dmv.een speciale pen honderden “haartjes” pigmenteren in de huid.

OXYGEN jetpeeling

De oxygen jet peeling is een revolutionair apparaat om je huidstructuur te verbeteren, en je huid een frisse glow te geven.

Hydrodermabrasie

Hydro-Dermabrasie is een combinatie van reinigen, intensieve peeling , intensieve hydratatie en effectieve insluizing/voeding met actieve werkstoffen.

R.F. microneedling

Fractional R.F. microneedling is een behandeling waarmee we acnelittekens en rimpels kunnen aanpakken!

BB Glow Treatment

De BB Glow Treatment is een veilige en intensieve huidbehandeling die kan helpen bij het verhelderen van uw huid en het verminderen en het voorkomen van sproeten.

HIFU Ultherapy

keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x