OxyGeneo+

OxyGeneo is een innovatieve huidvernieuwende behandeling die gelijktijdig 3 essentiële acties van een gelaatsbehandeling uitvoert: Exfoliatie van de bovenste huidlaag.

Insluizen van essentiële revitaliserende werkstoffen.

Verhoogt de natuurlijke zuurstofvoorziening in de huid van binnenuit.

Deze exclusieve combinatie verbetert de huidtextuur en geeft de huid een stralende goed verzorgde teint. Uw huid voelt het verschil direct. Voor duurzame lange termijn resultaten adviseren wij een kuur van meerdere behandelingen.

OxyGeneo “3-in-1″ Super Facial

OxyGeneo is geïnspireerd door de therapeutische werking van natuurlijke warmwaterbronnen – die erom bekend staan de zuurstofvoorziening in de huid te verhogen.

OxyGeneo imiteert het natuurlijke effect van warmwaterbronnen en stimuleert het lichaam om zuurstof naar het behandelde gebied te sturen. Gelijktijdig wordt de huid geëxfolieerd waardoor OxyGeneo de optimale condities creëert voor een verbeterde opname van actieve ingrediënten zowel tijdens als na de behandeling.

OxyGeneo is geschikt voor het gehele gelaat en alle huidtypen. Het maakt gebruik van een single-use CapSugen en Gel naar keuze om de optimale hygiëne van elke behandeling te garanderen. OxyGeneo kan worden toegepast in een snelle en aangename ‘walk in – walk out’ behandelsessie of worden toegevoegd aan een uitgebreide behandeling. Het werkt sneller dan een microdermabrasie behandeling en geeft een frisse uitstraling aan de huid van uw klanten.

Voordelen

  • Natuurlijk zuurstofvoorziening in de huid van binnenuit
  • Optimale exfoliatie (peeling) en verbeterde celvernieuwing
  • Gelijktijdige opname van hoogwaardige ingrediënten in de huid
  • Verhoogt de werking van andere anti-aging producten
  • Meer resultaat in minder tijd.Geen hersteltijd maar direct een stralende huid.
  • Gemakkelijke ‘walk in – walk out’ behandeling
  • Geschikt voor alle huidtypen
  • Geschikt voor elke huidskleur en alle gelaatsgebieden
  • Kan het gehele jaar door worden ondergaan
  • Single-use verbruiksgoederen voor optimale hygiëne

Prijzen 

oxigeneo inc. tripollar 100 € 

OxyGeneo+

Carbon laser peeling

De alombekende Laserpeeling voor een stralende huid.

Lees meer

Mesotherapie

Mesotherapie is een verzamelnaam waarbij men doelt op het plaatselijk toedienen van werkzame stoffen. Hierdoor kan het metabolisme van de huid verbeteren, met een duidelijk anti-aging effect!

Lees meer

Feelgood gelaatsbehandelingen

Een intensieve boost voor je huid, waarbij we je huid grondig reinigen en voorzien in de behoeften die je huid nodig heeft op het moment!

Lees meer

OxyGeneo+ Oxypods

De Oxypods zijn de sterkste ingredienten binnen Oxygeneo.

Lees meer

Medi-skincare van Fillmed by Filorga

Huidverbeterende behandelingen zonder snijden of injecties , rechtstreeks geïnspireerd op de esthetische geneeskunde.

Lees meer

Microdermabrasie

Microderdermabrasie is een dieptepeeling waarbij de bovenste dode huidcellenlaag met behulp van geavanceerde apparatuur wordt verwijderd. Hiermee wordt op een veilige en gecontroleerde manier de huid ontdaan van overtollige dode huidcellen, zodat er een jongere, frissere huid tevoorschijn komt.

Lees meer

Permanente Laserontharing

Diodelaser is dé referentie voor een veilige, effectieve permanente ontharing.

Lees meer

Waxing

Ongewenste en overmatige haargroei is voor velen, vooral vrouwen maar ook mannen, een voortdurende bron van ergernis. Zen'di biedt u de mogelijkheid om tijdelijk dat heerlijke gevoel van een gladde huid te ervaren.

Lees meer

Oxyspa

Zuurstofbehandeling of O2 voor de huid, of oxyspa therapie, is een zeer populaire trend op het gebied van rimpelbestrijding en huidverbetering.

Lees meer

LED huidverjonging

De LED-technologie, door de NASA ontworpen, brengt nieuw leven in de cellen door gebruik te maken van natuurlijk licht in een bepaalde golflengte en verhouding. Op de huid uit zich dat in een frissere en strakkere huid die al na een paar sessies zichtbaar is.

Lees meer

G5 Cellutec

De G5 CelluTec werkt via actieve vibratie. Deze unieke combinatie zorgt ervoor dat lichaamsvetten sneller worden ontbonden, verbrand en afgevoerd.

Lees meer

Sterex

Sterex kan voor verschillende doeleinde worden ingezet: Couperose behandeling, Rosasea en Spider Angioma.

Lees meer

Ion cleanse method

Vermoeidheid verhelpen en voorkomen door de Ion cleanse methode, het Ion voetenbad.

Lees meer

Gespecialiseerde voetverzorging (medische pedicure)

Onze gespecialiseerde voetverzorging draagt zorg voor je voeten. Voor zowel de standaard als de meer complexe pedicure behandelingen kan je bij ons terecht.

Lees meer

Pressotherapie

De pressotherapie verbetert de bloedcirculatie aanzienlijk, en voorkomt zo onder meer koude handen en/of voeten ten gevolge van een slechte doorbloeding.

Lees meer

Dermaplaning

Maak kennis met Dermaplaning en sta versteld van het verbluffende resultaat! Wil jij ook een mooie stralende huid?

Lees meer

Non-chirurgische ooglift

Non chirurgische ooglidlift zonder snijden !

Lees meer

Cryolipolyse

Cryo lipolyse is de behandeling voor ongewenste vetophopingen! Door koudetherapie (-5gr) verminderen we lovehandels, een buikje en zelfs vetophopingen rond de knieen.

Lees meer

Kuma shape

Dik of dun, jong of oud, veel vrouwen krijgen last van cellulite. Met onze nieuwste techniek genaamd kuma shape kunnen we dit probleem grondig te lijf gaan.

Lees meer

Microblading

Een manuele, semi permanent techniek waarbij we dmv.een speciale pen honderden “haartjes” pigmenteren in de huid.

Lees meer

OXYGEN jetpeeling

De oxygen jet peeling is een revolutionair apparaat om je huidstructuur te verbeteren, en je huid een frisse glow te geven.

Lees meer

Hydrodermabrasie

Hydro-Dermabrasie is een combinatie van reinigen, intensieve peeling , intensieve hydratatie en effectieve insluizing/voeding met actieve werkstoffen.

Lees meer

R.F. microneedling

Fractional R.F. microneedling is een behandeling waarmee we acnelittekens en rimpels kunnen aanpakken!

g

Bentlon DermaShaper

Door de behandeling met de Bentlon DermaShaper wordt de klok terug gezet. In de huid wordt weer collageen geproduceerd, de doorbloeding wordt verbeterd en de huid krijgt weer elasticiteit.

Lees meer

BB Glow Treatment

De BB Glow Treatment is een veilige en intensieve huidbehandeling die kan helpen bij het verhelderen van uw huid en het verminderen en het voorkomen van sproeten.

Lees meer

HIFU Ultherapy

Lees meer

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x